Mijn Favoriete Site Voor Het Maken Van Een Trouwalbum!

fotofabriek.nl trouwalbum

Super mooi toch! :)

Dit fotoalbum is gemaakt door Fotofabriek.nl

Hier kan je super gemakkelijk en voordelig een fotoalbum maken (en meer!). Dit is mijn aanbeveling als bruidsparen zich afvragen waar zij een trouwalbum kunnen maken.

En het mooiste is dat het extreem gebruiksvriendelijk is!

Ik zal beschrijven hoe eenvoudig:

De foto’s die je van mij ontvangt zijn altijd via een digitale bron. Dus je kan gemakkelijk een selectie maken van je favorietste foto’s. Deze download je op je computer, smartphone of tablet. Ga dan naar https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/ en je kan direct beginnen. Let op: je hoeft geen software te installeren! Je kiest vervolgens het soort fotoboek wat je wilt hebben, de mogelijkheden zijn lekker divers dus voor ieder wat wils! Ik had hier gekozen voor een vlakliggend boek van A4 formaat, omdat de meeste foto’s die ik had gekozen niet staand waren. Daarna heb je de keuze om een eigen ontwerp te maken of te kiezen voor een vooraf gemaakte ontwerp. Bij het kiezen van een ontwerp heb je ook nog eens de keuze om de foto’s automatisch te laten vullen in het trouwalbum. Als je de foto’s mooi hebt geplaatst in het album en je bent er tevreden mee, dan kan je de bestelling plaatsen!

Na je bestelling en betaling krijg je een bevestiging wanneer je het trouwalbum kan verwachten. Op de site staat een heel schema met de levertijden. En één van de leukste unieke dingen van Fotofabriek.nl is dat je per email een bericht krijgt met een filmpje van de huidige productiestatus van je album! Je ziet bijvoorbeeld hoe het geprint wordt of hoe het samengeperst wordt. Echt uniek en leuk!

Voor je het weet is het binnengekomen via de brievenbus en je schrikt gewoon van de hoge kwaliteit. Hoe Fotofabriek.nl het doet voor een voordelige prijs is haast niet te geloven.

Ik beveel Fotofabriek.nl enorm aan iedereen die ik ken.

Je zult echt niet teleurgesteld zijn. Je krijgt een trouwalbum van hoge kwaliteit waarvan je zeker weet dat je er levenslang van zult genieten.

Gary

Budget Bruidsfotograaf