Mijn stijl van fotograferen

Elk bruidsfotograaf heeft zijn of haar eigen stijl van het vastleggen van een bruiloft. De een kan wat meer als een dirigent te werk gaan terwijl de ander als een toeschouwer het evenement bekijkt. De een houdt meer van felle kleuren en de ander meer van een lichtere palet achtige sfeer. Het is allemaal verschillend.

Mijn stijl kenmerkt zich aan foto’s die spontaan en niet geposeerd zijn. De echte momenten die het bruidspaar beleven zijn voor mij goud waard. Dit kan je niet poseren. Daarnaast ben ik iemand die op de achtergrond de foto’s maakt. Als het bruidspaar mij nauwelijks heeft opgemerkt dan beschouw ik dat als een job well done.

De kleuren zijn warm en bijna vintage achtig. Dit straalt naar mijn mening de liefde uit van het bruidspaar. Tegelijkertijd straalt dit ook de liefde uit die de familie en vrienden van het bruidspaar hebben.

Mijn website laat mijn stijl zien. Het is simpel, direct, spontaan en easy going. Het hoeft allemaal niet moeilijk te zijn. Het is natuurlijk spannend zo’n grote dag, maar als je fotograaf het allemaal onder controle heeft dan is het een kopzorg minder voor het bruidspaar.