Hoe werkt het eigenlijk?

Wat zijn de volgende stappen nadat ik een bericht heb gestuurd?

Ga je op huisbezoek?

Wat kan ik verwachten?

Regelmatig krijg ik ongeveer dezelfde vragen en dat is ook logisch, want als je nog nooit van je leven een fotograaf hebt ingehuurd dan weet je ook totaal niet wat je moet gaan verwachten!

Maar gelukkig ben ik vrij simpel :)

Ik vraag altijd hoe de dag eruit ziet en wat de wensen zijn. Zo heb ik al snel een beeld van wat er van mij verwacht wordt. Bijvoorbeeld als ik wordt ingehuurd voor het vastleggen van de ceremonie dan weet ik vrijwel direct dat ik in reportage stijl moet gaan werken. Ik leg de belangrijke momenten vast en een aantal standaard foto’s zoals een groepsfoto of foto met de ouders etc.

De meeste bruidsparen hebben wel wat foto’s gezien op het internet of social media van andere bruiloften. Ik stel altijd voor om een voorbeeld te nemen. Zo kunnen we het nabootsen. Lekker makkelijk toch? :)

Maar er zijn ook bruidsparen die meteen weten wat ze willen hebben. Dat is voor een fotograaf de ideale client. Je legt datgene vast wat al van te voren bedacht is. Dat is makkelijk en snel.

Ik werk dus naar de wensen van mijn clienten :)

Na afloop zet ik alle foto’s op de computer en maak ik direct een backup. De foto’s worden daarna allemaal bekeken, geselecteerd, bewerkt en verstuurd in een online omgeving. Dit gaat vrij snel vanwege mijn unieke manier van werken.

That’s it! :)

Gewoon simpel, effectief en snel.