Genoeg Trouw Fotografen Maar Waarom Ik?

Er zijn genoeg fotografen in Nederland die in staat zijn om een bruiloft vast te leggen. En met genoeg, bedoel ik ook echt..meer…dan….genoeg.

Iedereen is ook iets anders, dit geldt in zowel in de stijl van het fotograferen, manier van aanpakken, prijzenverschillen en uiteraard ook de fotograaf zelf. Ik ben van nature een rustig, relax, laid back persoon met super veel geduld. Ik maak ook graag een praatje met de familie en vrienden van het bruidspaar. Ik heb het altijd ook hartstikke gezellig. Het is immers een feest toch?

Veel fotografen, althans degene die ik heb ontmoet, zijn introvert. Fotograaf zijn is immers een beroep dat je in je eentje doet. Hier en daar een assistent of je hebt een team, maar 9 van de 10 keer ben je alleen. Dit kan er voor zorgen dat je niet zo snel met anderen “durft” te praten. Ik ben zowel intro- als extrovert. Introvert in de zin dat als ik bezig ben, dat ik zo gefocust ben dat ik niks om mij heen ziet. En extrovert in de zin dat ik met jan alleman een praatje maakt.

Dus eigenlijk kan je een fotograaf een beetje vergelijken met een kapper. Er zijn zat kappers, maar waarom ga je nou juist naar die ene?

Ik denk dat het zit in een stukje vertrouwen. Vertrouw je de kapper? Vertrouw je de fotograaf? Hoe weet je nou of je iemand kan vertrouwen?

Als fotograaf is dat relatief makkelijk. Je laat het zien met de foto’s. Stukje verhaal over jezelf. Een blog. Reviews van anderen. Er zijn zoveel manieren!

Dus om de vraag in de titel te beantwoorden: Genoeg Trouw Fotografen Maar Waarom Ik?

Dan is het antwoord: Omdat je mij kan vertrouwen, ik gezellig ben, mezelf ben en je krijgt foto’s van magazine kwaliteit :) En als je het niet vertrouwd, check dan de foto’s.

Groeten!